6066 8889
Jeg skræddersyer marketingløsninger der passer netop til din forretning

Z

Løsninger der matcher dit behov

Jeg tilbyder 3 pakkeløsninger der alle har det formål at sætte fokus på din tilstedeværelse gennem en veltilrettelagt marketing strategi, hvor alle elementer er indtænkt. Du kan vælge alt fra 5 timer til 15 timer om måneden alt efter økonomi og hvor hurtig vi skal skabe resultater. Jeg arbejder ud fra at vi som minimum arbejder sammen i 6 måneder for at få de bedste resultater.
}

Tiden arbejder for dig

Resultater kommer sjældent af sig selv og ofte høre jeg kunder fortælle, at de vil have resultater lige her og nu! Tiden er altid en vigtig faktor og her må jeg måske skuffe dig en smule, for det tager tid at opbygge et godt fundament for din markedsføring. MEN det er ikke umuligt og med den rette hjælp vil du få en tilstedeværelse der skaber resultater i din forretning.

et stærkt fundament

Vi skal have skabt et fundament af alle relevante elementer som sammen skal danner base for din markedsføring. Vi skal se på hele spændet fra dine sociale medier, din hjemmeside, dine søgeord, dine google Ads og dine trykte annoncer til mails. Min rolle er at få alle elementer til at spille sammen og skabe et fundament for en god markedsføring af din forretning.
U

din garanti for brugbare løsninger

Jeg har gennem 12 år samlet viden, erfaringer og ekspertise til at hjælpe dig. Jeg giver dig den tryghed, at det jeg laver, er ud fra hvad jeg syntes der er bedste for dig og din virksomhed. Du behøver altså ikke bekymre dig om din markedsføring for den tager jeg mig af til en pris hvor alle kan være med.

Skulle du have brug for en anden løsning end dem du finder her, så finder vi også ud af det.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig

Men det kan jeg kun hvis du ringer til mig

6066 8889

Call Now Button