6066 8889

din viden er afgørende for forløbet

derfor forgår et forløb lige der hvor du er

“Jamen Susanne, bare lige kort hvad kan du kan gøre for mig?”

Jeg kan sørge for, at din digital tilstedeværelse på de forskellige kanaler spiller sammen. At din hjemmeside er klar til at modtage den ønskede trafik, så dine besøgende kan fortage den konkrete handling der skal giver dig et salg, en bestilling, en booking eller en tilmelding.

Vi skal se på alle elementer som en stor helhed

– og ikke enkeltstående elementer som taler for sig selv

Jeg hjælper virksomheder, som gerne vil opnå en større og bedre synlighed gennem deres markedsføring. Alt efter hvad dit behov er, ligger jeg en plan for hvordan vi SAMMEN kommer i mål – og det hele foregår lige der hvor du er! Altså jeg kommer til dig for din viden er GULD værd for din virksomhed.

Vi skal kigge på alle de elementer som til sammen skal danne base for din digitale tilstedeværelse. Vi ser på dine sociale medier, din hjemmeside, din søgeord og dine google Ads, på dine trykte annoncer og på mails. Om du allerede har en profil eller ej, om du kender til alle kanaler eller ej, er ikke vigtigt. Det vigtigste er, at du er repræsenteret på de kanaler hvor det giver mening og hvor dine kunder er tilstede.

Min opgave er så, at få det hele til at spille sammen som en samlet helhed hvor alle de elementer som er relevante for dig sættes i spil. Jeg vil give dig den tryghed, at det jeg laver, er ud fra hvad jeg syntes er bedste for dig og din virksomhed. Jeg giver dig brugbare løsninger og ikke bare noget som ser godt ud på overfladen.

Læs mere om det som jeg brænder for

Marketingstrategi

i

Brugervenlighed & Optimering

Workshop & Oplæg

w

Sociale Medier

Helhedsorienteret Marketing

E-mailmarketing

Jeg vil meget gerne hjælpe dig

Men det kan jeg kun hvis du ringer til mig

6066 8889

Call Now Button